Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Ďakujem za bodík, ercicka:-) Toto je taká moja basic verzia, Vy si ju samozrejme môžete upraviť ako len chcete, niečo pridať, niečo ubrať, a tiež každá pekáreň pečie inak, takže kôrku si nastavte podľa svojej chuti. Ja keď dám na mojej pekárni stredne prepečenú kôrku, chlebík je už taký dosť tmavý. Väčšinou pečiem ten vanilkový a ten tak krásne vonia po vanilke, že sa zdá akoby bol sladší, než v skutočnosti je. Keď vidím dcérku, ako si ho natrie 1cm vrstvou nutely, tak mám dosť:-8 Moja mamina napríklad dáva aj hrozienka, ja nedávam (hrozienka moc nemusíme):-) Raz som do čokoládoveho dala trošku perníkového korenia a ráno nám celý dom voňal, ako keby sme v noci piekli vianočné medovníčky:-)